نیازهاى غریزى و فطرى جوانان و پاسخ آن
با تمهید مقدمات و مطالبى که ذکر شد مىتوان گفت که فلسفه همه عبادات دینى در این نکته معطوف است که متأثرترین قشر یعنى جوانان را مؤثرترین قشر در اجتماع انسانى قراردهد. چون احساس به یک تکیه گاه محکم و امنیت و آرامش در پناه آن تنها عنصرى است که مىتواند به جوان اعتماد و اطمینان بخشیده و او را از اضطرابات درونى و تشویشات ذهنى رها سازد. همه مشکلات و معضلات روحى و روانى که هویّت او را در معرض خطر انداخته و ثبات شخصیت او را از کَفَش ربوده و خلاء عظیمى را در او ایجاد کرده ناشى از نداشتن یک ملجاء و عدم دست یابى به یک پناهگاه دائمى و مستحکم است. ادامه مطلب...
مردى به همسرش گفت : به حضور حضرت زهرا(س ) برو و از قول من به آنحضرت بگو: ((من از شیعیان شما هستم ، آیا شما قبول دارید که من از شیعیان شما هستم ؟!))
همسر او به حضور فاطمه (س ) آمد و پیام شوهرش را ابلاغ کرد، فاطمه (س ) به او فرمود: به شوهرت بگو:
ان کنت تعمل بما امرناک و تنتهى عما زجرناک فانت من شیعتنا و الا فلا.
((اگر تو آنچه را که ما کرده ایم انجام مى دهى و از آنچه نهى نموده ایم بجا نمى آورى ، پس از شیعیان ما هستى و گرنه از شیعیان ما نیستى )).
همسر نزد شوهرش آمد و گفتار حضرت زهرا(س ) را به او ابلاغ کرد، شوهر او از این پاسخ ، محزون گردید و آه و ناله اش بلند شد و مى گفت : ((واى بر من ، کیست که به گناه آلوده نباشد، بنابراین اگر من از گناه پاک نگردم ، شیعه نیستم و وقتى که شیعه نبودم ، جاودانه در دوزخ خواهم بود، واى بر من چه خاکى بر سرم کنم ؟...))
همسر او وقتى که او را آن گونه آشفته و نگران دید، به حضور حضرت زهرا(س ) آمده و جریان را به عرض او رسانید.
حضرت زهرا(س ) به آن بانو فرمود به شوهرت بگو: ((چنین نیست که تو تصور مى کنى ، شیعیان ما از افراد نیک اهل بهشت هستند، ولى اگر گناهکار باشند، بر اثر بلاها و گرفتاریها که به سوى آنها رو مى آورد، و صدماتى که در صحرا محشر، در روز قیامت و یا در طبقه اعلاى دوزخ مى بینند گناهانشان ریخته مى شود و آنها از گناهان پاک مى گردند، و سپس آنها را نجات مى دهیم و به سوى بهشت مى بریم )).