نویسنده جـــــوان ودیــــــن در سه شنبه 92/12/20 |
نظر
نظر آیتالله العظمی مکارم در خصوص برگزاری مراسم جشن عیدانه
حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پاسخ به استفتایی نظر خود را پیرامون مراسم جشن عیدانه در فروردین ماه سال 1393 که بعضی از روزهای آن مصادف با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) می باشد را بیان کردند.
محضر مبارک مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی(دامت برکاته) ادامه مطلب...
نویسنده جـــــوان ودیــــــن در یکشنبه 92/12/18 |
نظر
تاکید حضرت آیتالله علوی گرگانی بر تکریم ایام فاطمیه
حضرت آیتالله علوی گرگانی در پیامی با تاکید بر حرمت ایام شهادت حضرت زهرا (س) تصریح کردند: مبادا در ایام نوروز عملی انجام گیرد که موجب ناراحتی دل پیامبر مکرم اسلام(ص) و دختر پهلو شکسته ایشان شود.
قال رسول الله(فاطمة بضعة منی یوذینی ما آذاها)
آخرین روزهای سال 92 مصادف است با ایام شهادت بی بی دو عالم حضرت زهرا (س) و ایام عید نوروز سال 93 هم مصادف است با ایام فاطمیه دوم میباشد.
ایشان همان وجود نورانی هستند که هر گاه پدر او را میدیدند لبخند بر لبان مبارکشان نقش میبست و هرگاه او را محزون میدیدند غمناک میشدند. آن بانوی دو سرا امید شفاعت امت پدرشان پیامبر خدا (ص9هستند و همه عاشقان کوی الله باید از در خانه ایشان و پدر و شوهر و یازده فرزند پاکش به خدا برسند.
در این ایام یقیناً امام زمان (عج) عزادار شهادت مادرشان فاطمه زهرا (س) بوده و هر کس که ادعای تبعیت از مکتب و راه امام زمان (عج) را دارد نباید نسبت به این ایام بیحرمتی و بیتوجهی داشته باشد.
اینجانب به همه شیعیان و مخلصین اهلبیت(ع) و ملت شریف ایران توصیه مینمایم که احترام این ایام را نگه داشته و مراقب رفتار خود در ایام نوروز امسال بوده و بیتوجهی به برپایی عزای فاطمه زهرا(س) نکنند. مبادا که در ایام نوروز عملی انجام گیرد که موجب ناراحتی دل پیامبر مکرم اسلام و دختر پهلو شکسته ایشان شود.
توصیه اکید میکنم که در ایام فاطمیه دوم نسبت به برپایی عزای حضرت زهرا(س) به گونهای رفتار شود که مراسم عزاداری امسال تحت الشعاع نوروز قرار نگیرد.
امید است در روز قیامت شفاعت آن بانوی دل شکسته و فرزند گرامی آن بانو امام زمان(عج) شامل حال همه عاشقان آن حضرت و شیعیان ایشان شود.
نویسنده جـــــوان ودیــــــن در یکشنبه 92/12/18 |
نظر
به مناسبت میلاد زینت پدر
زینب(س) الگوی مهر و شجاعت
یکى از روشنترین و بارزترین نکاتى که در بررسى شخصیت آن حضرت است اعطای مقام نیابت خاصه از سوى حضرت اباعبدالله بود... پنجم جمادی الاول سالروز میلاد حضرت زیتب کبرای صدیقه ثانی سلام الله علیها است .آنچه در ذیل می خوانید نوشتاری پیرامون شخصیت ممتاز آن حضرت.
*بنیان و تربیت خانوادگی زینب(سلام الله علیها) دختر علی و زهرا(علیهما السلام) در روز پنجم جمادیالاولی سال پنجم هجرت، در مدینه منوره دیده به جهان گشود. در پنج سالگی مادرش را از دست داد و از همان دوران طفولیت با مصیبت آشنا شد. او در دوران عمر بابرکت خویش، مشکلات و رنجهای زیادی را متحمل شد. این سختیها و مشکلات از او فردی صبور و بردبار ساخته بود. او را صدیقه صغری(سلام الله علیها)مینامیدند. محدثه، عالمه و فهیمه از القاب او بوده و زنی عابده، زاهده، عارفه، خطیبه و عفیفه محسوب میشده است. نسبت نبوی، تربیت علوی و لطف خداوندی از حضرت زینب(سلام الله علیها) فردی با خصوصیات و صفات برجسته ساخته بود، طوری که به او «عقیله بنیهاشم» میگفتند. او با پسر عموی خود «عبدالله بن جعفر» ازدواج کرد و ثمره این ازدواج فرزندانی بود که دو تن از آنان در کربلا، در رکاب مولا اباعبدالله الحسین(علیه السلام) شربت شهادت نوشیدند. ادامه مطلب...
نویسنده جـــــوان ودیــــــن در پنج شنبه 92/12/15 |
نظر
پایگاه جامع فرق، ادیان و مذاهب_ «بی نیازی» از نگاه وین دایر
آدمی برای اینکه بتواند ازدام های شیاطین که روزانه برای او می چیند ،رها و آزاد شود باید تمام قوای خود را برای دفع شر شیاطین به کار گیرد، خیلی از دانشمندان و عالمان دینی توصیه های برای رهایی از دام شیاطین پیش روی انسان قرار داده اند .
هرکسی به تناسب رفتار و ظرفیت درونی خود و با توجه به توانایی های که در او وجود دارد ازبرنامه های پیشنهادی بزرگان دین بهره برداری کرده و در راستای بیرون راندن فکرهای منفی و شیطانی تلاش می کنند . ادامه مطلب...
نویسنده جـــــوان ودیــــــن در پنج شنبه 92/12/15 |
نظر
نویسنده جـــــوان ودیــــــن در پنج شنبه 92/12/8 |
نظر
قلب انسان همانند آهن زنگ می زند
سوال شد : درمان آن چیست ؟
فرموند : قــرآن بـخـوانـیـد ! ادامه مطلب...
نویسنده جـــــوان ودیــــــن در پنج شنبه 92/12/8 |
نظر
خیارات و انواع آن:
1. خیار شرط : هرگاه در معامله شرط شود که یکی از متعاملین یا هر دو یا شخص ثالثی حق فسخ معامله را در مدت معین داشته باشد ، این معامله را اصطلاحا ً معامله خیاری نامیده و حق فسخی را که در آن پیش بینی شده است را خیار شرط می نامند. در خیار شرط مدت باید معلوم باشد اعم از اینکه مدت از تاریخ انعقاد عقد آغاز شود یازمان دیگری برای آغاز آن منظور گردد . باید توجه داشت که تاریخ آغاز خیار تابع قرارداد طرفین است و اگر این مسئله در قرارداد ذکر نشده باشد ، ابتدای مدت خیار ازتاریخ عقد محسوب است .هرگاه مدت خیار شرط معلوم نباشد ، خواه اصلا ً مدت آن را تعیین نکرده یا مدت نامشخصی برای آن ذکر کرده باشند ، هم شرط خیار و هم معامله باطل است . با این حال مدت خیار شرط لازم نیست صراحتا ً ذکر شده باشد بلکه ممکن است به طور ضمنی تعیین شده باشد و از اوضاع واحوال قضیه با توجه به عرف به دست آید . ادامه مطلب...
نویسنده جـــــوان ودیــــــن در پنج شنبه 92/12/8 |
نظر
حدیث منزلت و دیدگاه علماى اهل تسنّن
در کتاب هایى که در این زمینه نوشته شده علما و دانشمندان اهل تسنّن تصریح کرده اند که این حدیث، بر امامت و خلافت حضرت على علیه السلام دلالت مى کند.
به عنوان نمونه کتاب تحفة الاثنا عشریه در ردّ شیعیان امامیه اثنا عشرى نوشته است. نگارنده این کتاب اعتراف مى کند که حدیث منزلت خلافت حضرت على علیه السلام را اثبات مى کند; بلکه سخن را فراتر برده و مى گوید: هیچ کس دلالت حدیث را انکار نمى کند، مگر ناصبى و دشمن اهل بیت و هرگز اهل سنت به آن راضى نیستند. ادامه مطلب...
نویسنده جـــــوان ودیــــــن در یکشنبه 92/12/4 |
نظر
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد...