ایمان،رهبری،وحدت سه رکن پیروزی ملت ایران ( استفاده از یاداشت صرفا با ذکر منبع بلامانع است)
مسجد،بعنوان پایگاه همیشه توفنده اسلام،تبدیل به قرارگاه فرزندان بسیجی خمینی کبیر(ره)شده است تا مرکزاستراتژیک«ادعُ إِلى سَبیلِ رَبِّکَ»(1)مستضعفان دربنددژخیمان زور و تزویررا با شعار «الاسلام یعلوا و لایعلی علیه» (2)همرنگ با ندای لبیک یا خمینی (ره)یاخمینی (ره) بچه های 8ساله تا پیرمردهای 80ساله یک دل و یک صدا؛زمزمه کربلا کربلا،ما داریم می آییم ....،را سردهند،باتکیه برسه عنصر،ایمان،رهبری و وحدت ،درتاریخ 22 سپتامبر 1980 (31 شهریور 1359) درمقابل یورش همزمان نیروی هوایی عراق به ده فرودگاه نظامی و غیرنظامی و تهاجم نیروی زمینی دشمن بعثی به تمام مرزها که به تعبیری طولانیترین نبرد کلاسیک در قرن بیستم و دومین جنگ طولانی این قرن پس از جنگ ویتنام بود.ایستادگی کنند.
درآغازین روزهای پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی،نگرانی آمریکا و ایادی مزدورش در منطقه،باهم دستی شیطان های دارای سلاح کشتارجمعی ،برای ازدست دادن نوکری بی مزد چون شاه، هروز افزونتر می گشت.ابرقدرت های شیطان صفت،محاسبات خود را در برابر ملت ومتدینین ایران با محوریت ولی فقیه اشتباه به چرتکه انداخته بودند،به خیال اینکه این انقلاب نیز چون سایرانقلاب ها با یک «تک» سیاسی یا مخملی ویا اگرنشد نظامی ازپای درخواهدآمد،غافل از این که این نظام،با محوریت قرآن،سیره رسول خدا (ص)و اهل بیت(علیهم السلام)بنا نهاده شده وفرماندهی آن بدست «ولی فقیه»نائب امام زمان قرار داردو او همواره زمزمه گر «وکان حقا علینا نصرالمومنین »(3)است. ادامه مطلب...
با توجه به اینکه در روز دختر باید حرف های زد که باعث خوشحالی دختران گردد اما این واقعیت های تلخ باید مورد توجه دولتمردان ، خانواده ها و خود دختران قرار گیرد.
یک آسیب شناس اجتماعی با اعلام اینکه 11 میلیون دختر آماده ازدواج داریم؛ از شیوع پدیده پیر دختری در ایران خبر داد و گفت: 4 تا 6 میلیون پیردختردر کشور وجود دارند که این می تواند تبعات اجتماعی بدی را برای جامعه رقم زند.
شبکه ایران نوشت: دکتر مجید ابهری با بیان اینکه این دختران به این نتیجه رسیده اند که ازدواج به درد آن ها نمی خورد افزود: 40 درصد دختران مجرد ایرانی به مرحله تجرد کامل رسیده اند که عوامل زیادی دراین زمینه نقش داشته است.
وی با تاکید بر افزایش آماردختران مجرد و آماده ازدواج ، دلایل مختلفی مثل مشکلات اقتصادی ، تورم و گرانی ، اشتغال ؛ گرانی مسکن از نظرمادی و حس عدم مسئولیت پذیری پسران از نظر رفتاری را از موانع اصلی ازدواج خواند.
ابهری عبور دختران از سنین مطلوب ازدواج وحتی رسیدن به سن یائسگی را پیر دختری خواند و گفت: این افراد سن مطلوب ازدواج را به دلایلی از دست داده اند اما هنوز مجرد می باشندو اینچنین امروز جامعه مواجه با پدیده به نام “پیر دختری “شده است.
به هم ریختن یک خانواده و مشکلات زناشویی ارمغان عبور سن مطلوب ازدواج
وی افزود: وقتی دختری از سنین عرفی ازدواج عبورکرد ازترس مجرد ماندن به ازدواج های نامناسب تن می دهند. یعنی به مرد متاهل یا مردانی که دارای اختلاف سنی زیاد می باشند پاسخ مثبت می دهند.
این آسیب شناس عوارض اینگونه ازدواج ها را به هم ریختگی یک خانواده در صورت ازدواج با مردان متاهل و بروز مشکلات زناشویی با مردان سنین بالا عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه تعدادی از این دختران به خاطر مسائل یاد شده قید ازدواج را زده و به زندگی مجردی خو گرفته اند اظهار داشت: در این میان بعضی از خانواده ها دچار مشکلات رفتاری با دخترانشان شده واین تقابل های روزمره ،دختران را به زندگی مجردی و جدایی از خانواده سوق داده اند.
دختران منتظر شهزاده زرین کمر با اسب سفید نباشند
دکترمجید ابهری گفت: با توجه به اینکه در روز دختر باید حرف های زد که باعث خوشحالی دختران گردد اما این واقعیت های تلخ باید مورد توجه دولتمردان ، خانواده ها و خود دختران قرار گیرد.
وی در پایان گفت: دولت باید امکانات زیربنایی ازدواج را فراهم کند وخانواده ها از سختگیری های بی مورد و سنگ اندازی ها و بهانه جوئی ها خود داری کنند و دختران نیز منتظر شهزاده زرین کمر با اسب سفید نباشند و با واقعیات زندگی سازش کنند.
منبع: جام نیوز
آیت الله العظمی صافی دختر نمونه کیست؟حضرت آیت الله صافی گلپایگانی درپاسخ به نامهای ویژگی های دختر نمونه و نخبه را از نظر قرآن واسلام بیان کردند. منبع خبرگزاری حوزه
بسمه تعالی
محضر مرجع عالیقدر جهان تشیع حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی
سلام علیکم؛
احتراماً به استحضار میرساند سالهاست که اول ذیقعده میلاد با سعادت بانوی کرامت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، به عنوان روز دختر نامیده شده است.
در این روز، ادارات و نهادهای مختلف کشور با برگزاری همایشها و جشنهایی با ملاکهایی، دختران جوانی را به عنوان دختر نخبه و نمونه مسلمان معرفی میکنند و از آنها تقدیر به عمل میآورند. ادامه مطلب...
در اولین نگاه به مسجد اصلا باورم نشد که تو این مسجد قراره ، هفتمین شب مراسم یک شهید برگزار بشه،مسجدبیش از اندازه خلوت بود، خبری از زرق برق های معمول نبود،از دوربین های معروف فیلم برداری صدا و سیما ،عکاس های خبرگزاری ها و روزنامه ها با فلش های رگباری و از حضور مسئولین لشکری و کشوری حتی استانی هم خبری نبود.
کاملا غریبانه بود، نماز که تمام شد عده ای کمی هم که در مسجد مشغول نماز بودند بخشی از آنان نیز مسجد را خالی کردند و رفتند، در نهایت چند صف بیشتر باقی نموند....منتظربودم که شاید مسئولین نظامی اعم از نیروی انتظامی و سپاه کم کم به مسجد بیایند وطبق معمول با دسته گل های معروف و بزرگ بخشی از فضای مسجد را به خودجلب کند دقایقی .... بلکه نه ساعاتی گذشت باز خبری نشد تا اینکه قاری قرآن شروع به تلاوت آیاتی از قران کردو در ادامه اش هم مداح اهل بیت با خواندن اشعاری در مدح و ستایش اهل بیت و روضه سیدالشهدا در حدود 20دقیقه طول کشید ....بعد از 20دقیقه نوبت سخنران مجلس بود که بالای منبر رفته و شورع به سخنرانی کند الحق والانصاف خیلی جالب سخنرانی کرد .... ولی هنوز چشمهای تیز من به دنبال مسئولینی می گشت که شاید بخواهند مجلس گرامیداشت شهید را پررونق تر کنند اما حیف .
با خود گفتم گزارشی انتقادی بنویسم و از این همه بی توتجهی گلایه کنم که چرا یک شهید جانباز بعد از گذشت سال ها تحمل درد و رنج جراحات شیمایی شهید می شود ،باید غریبانه مجلسش برگزار شود البته این از نگاه ما ادمها است که غریبانه جلو می کند در حالی که شهدا هرگز نمی میرند و زنده بوده در نزدخدا روزی می خورند ..
اما ای کاش می توانستیم پیش خدا جوابی برای بی توجهی هایمان به شهدا داشته باشیم ، بعضی از ما ها با رفتار و اعمال گناهان خود موجب رنجش آنها شده ایم ،برخی هایمان برای اینکه بتوانیم در جامعه رشدی داشته باشیم خود را نزدیک شهدا می کنیم صرفا برای مقاصد خود و برخی هایمان نیز صرفا برای اینکه بتوانیم جایگاهی داشته باشیم شهدایی می شویم ....
ولی آیا شهدا اینگونه از ما می خواهند..... شهدا شرمنده ای شماییم .... راستی بهتون نگفتم مجلس جانباز شهید حجت الاسلام رمضانعلی رضازاده مقدم در مسجد رفعت قم بود که پنجشنبه شب برگزار شد بدون حضور رنگارنگ مسئولین کشوری و لشگری خدا روحت را شاد و قرین رحمت بیکرانش کند . دیشب به یاد جمله معروف «جای شهدا خالی است»واقعا گریستم
یکی از پراهمیت ترین مکان های که خدای متعال برای آن ارزش فوق العاده ای قائل شده است جایی بنام مسجد است تا جایی که پرودگار برای احداث و تعمیر و نگهداری آن را برعهده افراد با ایمان و معتقد به خداوند و قیامت دانسته است در زمان رسول گرامی اسلام مسجد از جایگاه بالایی برخوردار بود بطوری که تمام مسائل کشور از جمله رسیدگی به مشکلات مردم و حل و فصل مسائل در مسجد رفع و رجوع می شد .و این رویه همچنان در طول تاریخ اسلام به کرار به چشم می خورد .نقش مسجد در پیروزی جمهوری اسلامی نیز نقش اساسی را ایفا کرد بطوری که برنامه ریزی های اساسی برای رهبری و هدایت مردم در خیابان ها برای سرنگونی رژیم طاغوت توسط روحانیون در مساجد صورت گرفت.متاسفانه چه بخواهیم و چه نخواهیم ، چه قبول بکنیم و چه نکنیم و اینکه چه توجیح بکنیم و چه اینکه توجیح نکنیم در حال حاضر مساجد از ان شور و شوق وصف ناپذیری خودش کاسته شده است .
حضور مردم بخصوص جوانان در مسجد کم و کمتر شده است البته این را هم اذعان باید بکنیم این سخن برای همه مساجد صدق نمی کندولی باید بپذیریم که در خیلی از مساجد حضور جوانان و نوجوانان کم شده است . دلایلی را باتوجه به تجربیات چندین ساله خود از علل حضور کم جوانان و نوجوانان در مساجد ذکر می کنم،
1-از آنجایی که علم و مسائلی که به علم مرتبط می شود رو به رشد و گسترش می باشد جوانان و نوجوانان نیز در کنار این رشد علمی رشد نمو پیدا می کند .
2-عدم استفاده از رنگ آمیزی های مناسب با ایام خاص در مساجد
3-عدم استفاده از سخنران های متفاوت در مساجد
4-عدم تغییر و تحول در برنامه های جاری مسجد از جمله اجرای دعا های روزانه
5-عدم تخصص برخی ائمه جماعات در مسائل علمی مناسب روز
6-عدم تشویق و ترغیب های هیئت امنای مساجد ازجوانان و نوجوانان
7-عدم اعطای مسئولیت به جوانان و نوجوانان در مسجد
8-طرد شدن جوانان و نوجوانان براثر برخورد های تند اعضای هیئت امنای مساجد
راه کارهای جذب جوانان به مسجد
*استفاده از امکانات روز در مساجد *
توسعه فضاهای آموزشی نوین در مساجد
برخورداربودن ائمه جماعات از تحصیلات به روز و توسعه دامنه دانش خود در عرصه های علمی گوناگون
برگزاری مسابقات و ارائه جوایز تشویقی (البته اگر سفرهای زیارتی همراه با کاروان باشد خیلی مفید خواهد بود )
روحانی بینایی سنجنظام سلامت اسلام به دنیا معرفی شودروحانی بینایی سنج بر لزوم معرفی نظام سلامت و پزشکی اسلام به سراسر جهان تاکید کرد.حجت الاسلام اکبر خاتمی در گفتگو با خبرگزاری حوزه با اشاره به روز پزشک، گفت: پزشکی یکی از مشاغل مورد عنایت حضرت باری تعالی است، زیرا انسانها را از بند رنج و ناراحتی هایی که دارند با علومی که از سوی خداوند در گرداگرد انسان نهاده شده، درمان میکند.
وی افزود: طب و پزشکی در اسلام از جایگاه بسیار بالایی برخوردار است، به همین سبب احکام خاصی نیز در این باره ذکر شده و اولیای دین نیز سفارشات اکیدی در این زمینه چه از حیث تخصصی پزشکی، بهداشتی و درمانی و چه از سایر جهات ارایه کرده اند. ادامه مطلب...