آیتالله العظمی مکارم شیرازی نباید به نام نوآوری ضروریات دین را زیر سئوال برد حضرت آیت الله مکارم شیرازی تاکید کردند: به نام نوآوری در پژو هش نباید ضروریات دین و مسلمات را زیر سئوال برد، بلکه باید سنتهای مستقل پژوهشی را احیا کرد. به گزارش مرکزخبرحوزه، این مرجع تقلید، پیش از ظهر امروز در دیدار معاون پژوهش حوزههای علمیه و مسئولین دبیرخانه همایش کتاب سال حوزه، اظهارداشتند: مسائل پژوهشی از دیر باز در مجموعه حوزه به عنوان ایجاد تفکر و اندیشه وجود داشته ، ولی بصورت فردی انجام میگرفته است .
مراجع و علما برگزیده شماره خبر: 118688 13:30 - 1390/10/05
معاون پژوهش حوزههای علمیه شناسایی طلاب مستعد از مهمترین دغدغههای مراجع عظام است معاون پژوهش حوزههای علمیه گفت: شناسایی طلاب مستعد و راه اندازی کانون پرورش استعداد طلاب از گامهای موثر در رفع دغدغههای مراجع عظام تقلید است.
ترویج مسیحیت تبشیری با استفاده از 800 شبکه ماهوارهای مسیحیت تبشیری علاوه بر تبلیغ چهره به چهره با بیش از 800 شبکه ماهواره ای با زبان های گوناگون و بیش از ده ها هزار سایت می کوشد تا مخاطبین بیشتری را جذب مسیحیت صهیونیستی نماید.
و در بعضی از کتب مذکور است که: روزی حضرت عیسی(ع) با جمعی از حواریان همراه بود و به جهت هدایت خلق در زمین می گردید و سیاحت می کرد که هر که را قابل هدایت یابد از ورطه ی ضلالت نجات بخشد و جواهر قابلیات و استعدادت که در طینات افراد بشر کامل است به فراست نبوت ادراک نموده به تیشه ی مواعظ هدایت پیشه استخراج نماید، پس در اثنای سیاحت به شهری رسیدند و نزدیک آن شهر گنجی ظاهر شد و پاهای خواهش های حواریان در طمع گنج رایگان فرورفته عرض کردند: ما را رخصت فرما که این گنج را حیازت نمائیم که در این بیابان ضایع نشود. عیسی(ع) فرمود: این گنج را بجز مشقت و رنج ثمره ای نیست و من گنج بی رنجی در این شهر گمان دارم و می روم که شاید آن را بیرون آورم، شما در این جا باشید تا من بسوی شما برگردم.
ادامه مطلب...
"و مبشرا برسول یاتى من بعدى اسمه احمد" ـ این قسمت از آیه به قسمت دوم از رسالت آن جناب اشاره دارد، همچنان که جمله"مصدقا لما بین یدى من التوریة"به قسمت اول از رسالتش اشاره داشت.
افسانه صلیب قرآن در آیه 157سوره نساء مى گوید:«مسیح نه کشته شد و نه به دار رفت بلکه امر بر آنها مشتبه گردید و پنداشتند او را به دار زده اند و یقیناً او را نکشتند!»ولى اناجیل چهارگانه کنونى همگى مساله مصلوب شدن (بدار آویخته شدن ) مسیح (علیه السلام ) و کشته شدن او را ذکر کرده اند، و این موضوع در فصول آخر هر چهار انجیل .
(متى - لوقا - مرقص – یوحنا)
گفتگوی مسیحیان با پیامبر (ص)
مسیحیان نجران با یک هیئت شصت نفری به اتفاق چند نفر از روسا و بزرگان خود به عنوان نمایندگانی برای گفتگو با پیامبر اسلام به مدینه وارد شده بودند . از جمله مسائلی که در این گفتگو مطرح شده این بود که آنها از پیامبر پرسیدند ما را به چه چیز دعوت می کنی ؟ پیامبر فرمود : « به سوی خدای یگانه و اینکه از طرف او رسالت هدایت خلق را دارم و مسیح بنده ای از بندگان اوست و حالات بشر داشت و مانند دیگران غذا می خورد . » آنها این سخن را نپذیرفته و به ولادت عیسی بدون پدر اشاره کرده و آنرا دلیل بر الوهیت او خواندند ، اینجا بود که وحی نازل شد . ( سوره آل عمران / 59 و 60 ) در حقیقت قرآن با یک استدلال کوتاه و روشن به ادعای مسیحیان نجران درباره الوهیت مسیح پاسخ می گوید : که اگر عیسی بدون پدر به دنیا آمد هیچگاه دلیل بر آن نمی شود که او فرزند خدا یا عین خدا باشد ، زیرا این موضوع درباره آدم به شکل عجیب تری تحقق یافت ، او بدون پدر و مادر به دنیا آمد ، بنابراین همانطور که آفرینش آدم از خاک جای تعجب نیست و خداوند هر کاری بخواهد انجام می دهد . و « فعل و اراده » او هماهنگ است . همچنین تولد عیسی از مادر بدون پدر ، مسئله محالی نخواهد بود ؛ بلکه آفرینش آدم به مراتب شگفت انگیزتر است ، پس اگر نباشد این دلیل بر الوهیت باشد ، آدم به این موضوع سزاوارتر است .
( قصه های قرآن در تفسیر نمونه )